Egyéb tevékenységeink

egyeb-szolgaltatasok

Szakmai tapasztalatunk révén kémény tisztítás, felújítás, javítás, kivitelezés vonatkozásában, Tőlünk biztos választ kap konkrét megoldásokkal.

6.1 Tisztítás

A megfelelő huzat, tökéletes égés folyamatos fenntartása érdekében ügyelni kell a keresztmetszet beszűkülésére. Ez a probléma legtöbbször szilárd tüzelésű kazánok kéményére jellemző, de rendszeres és szakszerű tisztítással legtöbbször elkerülhető.

6.2 Dugulás elhárítás

Életveszélyes, akár halállal is végződhet. Kialakulását emberi és környezeti tényezők is befolyásolják. Kifejezetten erre a célra gyártott eszközeinkkel kimérjük a dugulás helyét és legtöbbször fal bontás nélkül meg is szüntetjük azt.

6.3 Kamerás vizsgálat

Dugulás, idegen rákötés, elhúzás, szűk keresztmetszet megállapítását kamerás vizsgálataink során tudjuk elvégezni. Gyors és egyszerű megoldás kérdéses esetek megválaszolására.

6.4 Légbevezető

Nyílt égésterű gázkészülékek égési és szellőző levegőjének utánpótlása megfelelő légbevezetővel biztosítható. Ezáltal ezek a berendezések biztonságosan üzemeltethetőek.

6.5 Kémény marás

Bizonyos esetekben bélelés előtt fel kell bővíteni, marni a kémény belső felületét, hogy megfelelő legyen a keresztmetszete. A kéménymarás legnagyobb előnye, hogy a kémény falbontás nélkül is alkalmassá válik a megfelelő béléscső fogadására, ugyanakkor a kémény állékonysága és szilárdsága nem csökken, nem gyengül meg, ráadásul a külső falazat sem szenved kárt.

6.6 Tisztító ajtó

A régi elöregedett beton ajtók ma már nem felelnek meg az előírásoknak. Ezek cseréje szükséges minősített dupla záródású acél ajtókra.

6.7 Füstcső

Az összekötő elem, vagy, ahogy mindenki ismeri a füstcsővel szembeni elvárások az elmúlt években nagyon megszigorodtak. Ajánlott az ellenőrzésük és szükség esetén cseréjük a lehetséges büntetések elkerülése végett.

Csökkentsd a rezsiköltségeket kérd díjmentes ajánlatunkat

Egyedi megoldásainkkal és fűtés-korszerűsítésünkkel akár 30-50%-ot is megspórolhatsz.

Országos lefedettséggel vállalunk :

Kéménybélelést

Helyszíni felmérést

Tanácsadást

Ügyintézést

Fűtés korszerűsítést

Ingyenes ajánlatkérés