GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Mert a gázkészülékekből távozó égéstermékből lecsapódó és lerakódó savas kondenzátum tönkreteszi a kémény belső falát, állagát, visszapergést, vizesedést és életveszélyt okozva.

A kivitelezés általában egy napig tart, ha nem jön közbe semmi. Ezen időtartam alatt nem lesz fűtés és/vagy meleg víz.

Ahány ház annyi kémény. Nem lehet általánosítani, mert minden kialakítás más és más. Átlagosan 200-300 ezer forint körül mozognak az Árajánlataink, amelyek minden kiadást tartalmaznak (anyag költség, munkadíj, szakvélemény).

Ne legyenek hiú ábrándjaink. Sajnos a munkánk jelentős porral, kosszal jár. Igyekszünk letakarni, megóvni mindent, de a megfelelő előkészület a megrendelő részéről nagyban hozzájárul, hogy a lehető legkevesebb takarítani valót hagyjuk magunk után.

A helyszíni felmérést követően küldünk egy tételes költségvetést. Megrendelés esetén egyeztetünk egy időpontot a kivitelezésre. A munka elkészülte után megrendeljük a kéményseprő ellenőrzést. A megadott napon a kéményseprők leellenőrzik az elkészült kéményt és 15 munkanapon belül kiállítják a pozitív Kéményseprő-Ipari Szakvéleményt, amelyet mi juttatunk el a megrendelőhöz.

Semmilyen, mi minden hivatalos dolgot elintézünk Ön helyett

Minél hamarabb keressen fel minket, mert ha nem tartja be a határidőt komoly büntetést is kaphat.

Magyarországon már csak kondenzációs kazánt lehet újonnan üzembe helyezni. Ehhez saját kémény rendszer kiépítése szükséges, amely Kéményseprő Szakvélemény köteles.

Érdemes a tervezés legelején felvilágosítást kérni újonnan épített kémények építésének szabályaival kapcsolatban és ezeknek megfelelően elhelyezni a tüzelőberendezéseket.

Ez társasház függő, általában az alapító okiratban van rögzítve.

A légbevezető közvetlene a szabadból biztosítja a megfelelő levegő utánpótlást a nyílt égésterű tüzelőberendezések biztonságos működéséhez.

Mindenképpen érdemes megfelelő körültekintéssel választani, mert adott esetben életek múlhatnak rajta. Semmiképpen ne a legolcsóbbat. A Főkétüsz a Honeywell XC70 típusú készüléket ajánlja.

Csökkentsd a rezsiköltségeket kérd díjmentes ajánlatunkat

Egyedi megoldásainkkal és fűtés-korszerűsítésünkkel akár 30-50%-ot is megspórolhatsz.

Országos lefedettséggel vállalunk :

Kéménybélelést

Helyszíni felmérést

Tanácsadást

Ügyintézést

Fűtés korszerűsítést

Ingyenes ajánlatkérés